Отидете към основна версия

17 003 27

Немски всъдеход за Путин със 100-годишна гаранция

  • partisan motors-
  • kremlin

Компанията Partisan Motors подготвя един много странен всъдеход, който се нарича Kremlin, като идеята му е да служи за кортеж на властимащите в Русия. Компанията е базирана в Германия, но автомобилът е конструиран от немец с руски произход на име Юри Постников.

Всъдеходът е електрически, има каросерия от високоякостна стомана, пневматично окачване и се задвижва от четири електромотора - по един на всяко колело. В силовия тракт влиза още газотурбинен генератор, който служи за зареждане на акумулаторния блок. Последният пък е разположен в плоското двойно дъно на автомобила.

Бронировката на колата е от най-висок клас, но въпреки това Partisan Kremlin ще разполага и с отлична динамика, която от германската фирма определят, като равна с тази на суперкар. За съжаление точни данни не са посочени. Конструкторите дават и нечувана гаранция на изделието си от 100 години.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Автомобил със 100-годишна гаранция

    Немската компания Partisan Motors представи всъдеход с гаранционен срок 100 години. Автомобилът носи името One и е проектиран за нуждите на въоръженит ...
    11.10.2017
    23 826
    38