Отидете към основна версия

33 404 35

Бременна загина в улично състезание

  • улично състезание-
  • учелна гонка-
  • катастрофа-
  • произшествие

Четирима души, сред които бременна в осмия месец млада жена и годеникът ѝ, загинаха в катастрофа при незаконно улично състезание на магистрала в калифорнийския град Морено Вали. Според полицията бялото BMW 328i от 1999 г., в което се возели жертвите, се надбягвало с два други автомобила, когато шофьорът му изгубил контрол над управлението, блъснал се в бетонна мантинела и колата се претърколила по таван, съобщава ABC.

21-годишната Ариана Руби Луна и годеникът ѝ, също на 21, се връщали от празненство по случай "бебешко къпане" - ритуал, при който се празнува раждането на бъдещото бебе и майката получава подаръци. Двамата приятели, с които пътували, също са загинали.

Петият пътник в BMW-то, млада жена, е единственият оцелял в касапницата. Две от жертвите са излетели от прозорците, докато автомобилът се е преобръщал във въздуха.

Очевидци на трагедията разказват, че шофьорът на немския седан се състезавал със сива или черна Honda Civic от 2018 г. и черен хечбек Mazda. Двата автомобила и шофьорите им са избягали от местопроизшествието и се издирват.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини