Отидете към основна версия

29 418 33

Така ще изглеждат новите "шкоди" отвътре

  • skoda-
  • rapid-
  • vision rs

Както е известно, чехите от Skoda подготвят за предстоящото в началото на следващия месец автоизложение в Париж, един концепт с двойно предназначение. Това е шоукарът Vision RS, който едновременно ще намекне и за двете направление, в които чехите са съсредоточили усилията си.

Първото е, че Skoda подготвя изцяло нов компактен автомобил, който ще е разположен между Fabia и Octavia и най-вероятно ще замести Skoda Rapid Spaceback (може и да е със същото име). В официалното съобщение до медиите обаче се казва, че новият модел ще разшири гамата, а няма да заменя някой от сега съществуващите модели.

Освен това концепцията ще покаже новият дизайн, с който ще бъдат "облечени" спортно ориентираните модели на марката, носещи обозначението RS. След като показа как ще изглеждат наточените коли Skoda отвън, сега беше разпространен и ескиз, показващ новите интериорни решения.

Налични ще са четири отделни кресла по схемата 2+2, а на таблото ще има виртуална комбинация от прибори и няколко сензорни дисплея. Скоростен лост липсва, а на негово място се появява миниатюрен джойстик селектор.

Предвид сравнително нискобюджетният статут на марката, най-ярките интериорни решения най-вероятно няма да се появят в серийни модели, но общият стил ще е този - строг, модерен и хоризонтално ориентиран.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Първи снимки на новия Rapid

    Чешкият сайт Auto-Mania публикува папарашки снимки на следващото поколение Skoda Rapid. Ниското качество на изображенията и грубата обработка са харак ...
    04.09.2018
    9 571
    24
  • Skoda вдигна мерник на Golf GTI

    Прототип на горещ хечбек с доста агресивно излъчване ще краси щанда на Skoda на салона в Париж през октомври редом с Kodiaq RS. Vision RS е заявка на ...
    30.08.2018
    7 732
    7