Отидете към основна версия

59 939 48

Ясни са цените на новото Suzuki Jimny (малката G-Klasse)

  • suzuki-
  • jimny

Новото Suzuki Jimny ще бъде демонстрирано пред публика в началото на следващия месец на автосалона в Париж, а продажбите в Европа и у нас ще започнат поетапно след това до края на годината. Българският вносител на японските автомобили все още не е обявил цените за "малката G-Klasse", но те вече са ясни за Европа.

Новото Suzuki Jimny ще се продава на Стария континент на цена от 17 915 евро, като базовата версия ще е снабдена с климатик, ел.пакет, аудиосистема, Bluetooth, подгряване на седалките, датчик на светлините, круиз контрол с ограничение на скоростта, система за разпознаване на пътни знаци и такава за екстремно спиране.

Вариантът Comfort+ ще се предлага за 19 985 евро и добавя към оборудването климатроник, диодни светлини, спътникова навигация, подгряване на стъклата, 15.цолови лети джанти и кожен волан. От допълнителните опции ще може да се доплаща само за цвят металик и за двуцветна каросерия.

Новото Suzuki Jimny ще се предлага на пазара само с един-единствен двигател. Той ще е бензинов с работен обем 1.5 литра и с мощност 102 к.с. Всички нови Suzuki-та Jimny ще са оборудвани с 4х4 система с понижаващи предавки. Скоростната кутия може да бъде петстепенна механична или четиристепенна автоматична. За последната ще се доплаща 1 180 евро.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 8 гласа.

Свързани новини