Отидете към основна версия

8 595 15

Снимаха новата корейска S-Klasse на улицата

  • genesis-
  • g90-
  • hyundai-
  • лос анджелис 2018

Дни преди официалния му дебют на изложението в Лос Анджелис новият флагман на луксозната марка на Hyundai Genesis бе заснет без почти никаква маскировка. G90 е получил нова външност, джанти и радиаторна решетка в стила на последните концептуални разработки на корейците.

Именно решетката на радиатора е главната новост в дизайна на корейския флагман. Тя напомня както на прототипите Essentia и GV80, така и на "диамантения петоъгълник" на Acura. Впечатление правят също удължените секции на фаровете, които изпълняват едновременно функциите на дневни светлини и мигачи.

Стоповете се състоят от две паралелни ивици, долната от които обхваща цялата широчина на задницата. Интегрираните в бронята накрайници на ауспухната система повтарят формата на радиаторната решетка.

По непотвърдена информация оборудването на новия Genesis G90 ще включва 3D приборен панел със стереоскопичен ефект като в G70. Гамата от двигатели ще се състои от 3.8-литров Lambda V6 GDi, 3.3-литров Lambda V6 Turbo GDi и 5.0-литров Tau V8 GDi. 10-степенната автоматична трансмисия е собствена разработка на корейците.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини