Отидете към основна версия

4 518 14

Вижте новия Range Rover Evoque

  • range rover-
  • evoque-
  • нова генерация

Изданието Autoweek публикува първите фотографии на следващото поколение Range Rover Evoque. От снимките се вижда, че новата генерация разполага с дизайн, повлиян от по-големия Velar, но в същото време е запазила характерния за модела купеобразен профил.

Според информация на Autocar пък, Range Rover Evoque ще се прави на модернизиран вариант на платформата D8, която към момента се използва за Jaguar E-Pace. Предвид това твърдение може да се заключи, че основните изменения ще са в техническата част и в оборудването.

Гамата от двигатели за новия Evoque ще включва бензинови и дизелови турбомотори от семейството Ingenium, като ще е налична и стандартна хибридна версия. Всички агрегати ще работят съвместно с деветстепенната автоматична трансмисия на ZF, която е специално настроена за модела.

Заключението е, че външно иновацията прилича на фейслифт, но на практика всичко под ламарините е ново. Ще припомним, че първата генерация на Evoque се появи през 2011 година и от тогава до днес марката е успяла да продаде 750 000 екземпляра от компактния кросоувър.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Най-скъпия Range Rover няма да го бъде

    Компанията Land Rover се отказа от плановете си за тривратия Range Rover SV Coupe, който се очакваше да се превърне в най-скъпия всъдеход на марката. ...
    31.01.2019
    12 608
    10