Last news in Fakti

22 Ноември, 2018 12:09 4 506 14

Вижте новия Range Rover Evoque

  • range rover-
  • evoque-
  • нова генерация
Вижте новия Range Rover Evoque - 1

Изданието Autoweek публикува първите фотографии на следващото поколение Range Rover Evoque. От снимките се вижда, че новата генерация разполага с дизайн, повлиян от по-големия Velar, но в същото време е запазила характерния за модела купеобразен профил.

Вижте новия Range Rover Evoque

Според информация на Autocar пък, Range Rover Evoque ще се прави на модернизиран вариант на платформата D8, която към момента се използва за Jaguar E-Pace. Предвид това твърдение може да се заключи, че основните изменения ще са в техническата част и в оборудването.

Вижте новия Range Rover Evoque

Гамата от двигатели за новия Evoque ще включва бензинови и дизелови турбомотори от семейството Ingenium, като ще е налична и стандартна хибридна версия. Всички агрегати ще работят съвместно с деветстепенната автоматична трансмисия на ZF, която е специално настроена за модела.

Вижте новия Range Rover Evoque

Заключението е, че външно иновацията прилича на фейслифт, но на практика всичко под ламарините е ново. Ще припомним, че първата генерация на Evoque се появи през 2011 година и от тогава до днес марката е успяла да продаде 750 000 екземпляра от компактния кросоувър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    6 1 Отговор
    Колко струва?

    Коментиран от #7

  • 2 марто

    13 2 Отговор
    чист фейслифт
  • 3 домус ага

    2 12 Отговор
    това е колата за истинските играчи (и повечето футболисти, живеещи в англия)

    Коментиран от #10

  • 4 azzzz

    9 3 Отговор
    нова е само публикацията ,иначе няма нищо впечатляващо
  • 5 838

    10 1 Отговор
    Прилича на по-малък Velar
  • 6 гост

    5 7 Отговор
    Петролофилите да побързат , това са последните модели на Ягуар с ДВГ , вече взеха решение до 2025 да са само на ток , хахах !!! Според плана, автомобилите с конвенционални двигатели на Jag постепенно ще бъдат заменени от електрически аналози или наследници. Това ще се случи в рамките на максимум 7 години. Първият нов електромобил ще е електрически седан, заменящ XJ и очакван до две години, който да е директен конкурент на Porsche Taycan и Tesla Model S.

    Около 2023 година се очаква моделите ХЕ и XF също да отидат в небитието, а техен наследник ще е електрически SUV. Неговата задача ще е да се бори с машини от ранга на Audi e-tron.

    Две години по-късно се очаква ново поколение на актуалния електрически SUV I-Pace. Или казано иначе - подобни ходове ще доведат до "пенсионирането" на сегашните F-Pace и E-Pace. Около 2027 година пък се очаква най-големият SUV на британците - Jaguar J-Pace.

    Коментиран от #8

  • 7 Benz

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "боцмана":

    БАЗОВА ЦЕНА 71 000ЛВ! С прилични екстри бързо ще стигне 100 000 !!!!
  • 8 гост

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    На Ягуар и Ланд Ровър имах в предвид , ако някой не разбра !!
  • 9 ДВГ

    2 7 Отговор
    70Х е прилична цена при положение че по-малко от 45Х в тоя клас няма а за малко имидж може да добавиш 20Х. Според мен цената е прилична и се конкурира с Лексус НХ.
  • 10 селянин 1

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "домус ага":

    Много минуси,бе..тата-джия..
  • 11 оффройд

    6 0 Отговор
    Те тези СУВчета са много смешни като ги сложат за снимка на някакво черно пътче дето минава всякаква лека кола, с малко чакълче, малко калчица - ама наситина малко, без коловози. В повечето случай ако сте заглеждали рекламите на нови СУВове от всякъде може да се мине с лека кола.. просто смях.

    Коментиран от #12

  • 12 Кольо Камиона

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "оффройд":

    Абсолютно вярно. По уместна реклама би била как някоя кифла успешно преодолява стръмния наклон при излизане от подземния паркинг на мола.
  • 13 гощо

    2 1 Отговор
    Красиви са,вътре са лукс но са големи трошляци.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.