Отидете към основна версия

4 510 17

Най-мощният сериен Ford идва на 14 януари

  • ford-
  • mustang-
  • shelby-
  • gt500

Подразделението Ford Performance публикува тийзър и разкри дата на премиерата на най-мощния сериен модел на марката, предназначен за шофиране по "цивилната" пътна мрежа. Става дума за новото Mustang Shelby GT500 - автомобил, който ще разполага с мощност от 700 конски сили.

Премиерата му ще се състои на 14 януари следващата година и ще е в рамките на автомобилното изложение в Детройт. Щандът на Ford на протичащия в момента автосалон в Лос Анжелис също "подгрява" публиката за появата на най-мощният Ford в историята. В стилизирана витрина е поставен класическо Shelby GT500 от 1967 година, а отдолу е описан моделния ред на всички Mustang Shelby до момента, като е загатнато е за предстоящата модификация.

Външността на новия Ford Mustang Shelby GT500 беше разкрита от ползвател на Instagram (снимката най-горе), който сподели, че колата ще се оборудва с осемцилиндров двигател с мощност 700 конски сили и ще се отличава от останалите Mustang-и с по-раздути калници, огромни въздухозаборници и карбонови аеродинамични елементи.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Ето го най-мощния нов заводски Mustang

    В интернет пространството се появиха фотографии на най-мощната версия на Ford Mustang. Хардкор вариантът е обозначен като Shelby GT500, а иновацията щ ...
    19.10.2018
    5 393
    5