Отидете към основна версия

30 467 66

Най-лошите коли на 2018-а според Джеръми Кларксън

  • джеръми кларксън-
  • класация-
  • антикласация

След като избра петте най-добри автомобила, които е тествал през миналата година за британското издание Sunday Times, водещият на автомобилното шоу The Grand Tour Джеръми Кларксън състави класация и на най-лошите сред тях. Всички те са оценени с по две звезди от пет възможни.

Списъка оглавява откритата версия на напомпаното мини Abarth 695 Rivale. Според Кларксън полукабриолетът е прекалено суров и неудобен автомобил, който се управлява трудно.

Сред слабаците на 2018-а попада и флагманското Audi Q8, което по мнението на Джеза може да се хареса само на хора, "изгубили ума си". Компания на немския кросоувър прави Dacia Duster, която била "грозна и немощна", а автомобил като тествания от Кларксън (в златист цвят и с цена над £15 000/€16 562) изобщо не трябвало да съществува.

Последните два модела в антикласацията са специалната версия на MINI 1499 GT със 102 к.с. и Volvo V60. Първият от тях бил "некомфортен и ужасен", а шведското комби - за хора, чийто сексуален живот е "приключил окончателно".

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини