Отидете към основна версия

8 916 11

Най-очакваните автомобили през 2019-а (ЧАСТ II)

  • автомобили-
  • 2019

Mercedes-Benz GLS


Главната премиера на Mercedfes-Benz през настоящата година ще е появата на новото поколение на най-големия и луксозен всъдеход GLS.

Nissan Juke


За 10 години Juke може да се нарече почти култов модел. Първоначално дизайнът му отвращаваше доста хора, а сега е любим на мнозина. През 2019 ще видим новия Juke.

Porsche Taycan


Удивително, но първото в света електрическо Porsche няма да е всъдеход, а ще е нисък и спортен седан. Специално за Taycan е разработена и нова платформа.

Skoda Octavia


През есента на 2019 ще станем свидетели и на новата генерация на най-популярната Skoda. Новата Octavia ще замени противоречивата "четириочка".

Tesla Model Y


Това ще е малкият кросоувър на Tesla, производството на който е уж сигурно по думите на Илон Мъск. Добре известен факт е, че не всички негови изявления стават реалност.

VW Golf 8


За разработката на своя бестселър Volkswagen изхарчи 1.8 милиарда евро, голяма част от които отидоха за модернизиране на платформата MQB. Така че ни очаква нещо доста интересно.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Какви коли купуват богатите българи

    В началото на лятото ви разказахме за факта, че българин си купи най-скъпата серийна кола в света. Става дума за модела Bugatti Chiron - хиперавтомоби ...
    19.01.2019
    36 760
    46