Отидете към основна версия

51 478 27

Колко струват ударени премиум коли в ОАЕ

  • автомобили-
  • оае-
  • ударени коли

В нашата страна т.нар. премиум употребявани коли се продават доста по-скъпо от бюджетните нови. От тези автомобили обаче има и такива, претърпели по-тежки катастрофи.

У нас има много работилници, които с помощта на дозер и друга специализирана техника връщат първоначалното състояние на автомобила. Следва задължителната козметика и разни други прийоми и колите стават "като чисто нови".

В много от случаите ремонтите са успешни, но има и такива, които само замаскират катастрофалното състояние на колата. В Обединените Арабски Емирства нещата стоят по-малко по-различен начин.

Там се карат доста скъпи автомобили, а когато някой от тях претърпи катастрофа се пуска за продажба на много ниска цена. Обикновено купувачи са търговци от по-бедни съседни страни.

Има и по-леко ударени коли, които се продават доста изгодно. Така например почти нов Mercedes-Benz може да се вземе за под $10 000, а Toyota GT86 - за $2 500. Вижте видеото на руснаците от Crazy-Garage.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.

Свързани новини

  • Арабски спорткар за $84 000

    В Обединените Арабски Емирства много обичат спортните коли и съвсем не е странно, че арабите се опитват да направят свой такъв автомобил. Един от първ ...
    23.01.2019
    3 052
    16