Отидете към основна версия

95 834 103

5-те най-евтини нови коли в България

  • нови автомобили-
  • българия
Dacia Sandero

Много хора си задават въпроса: Евтина нова или премиум употребявана кола да си купя? За съжаление, новите автомобили у нас са доста над възможностите на средностатистическия българин. Ако все пак изборът ви пада на нова кола, то сега ще ви покажем, кои са най-евтините предложения у нас.

Както може би се досещате лидерството в България, що се касае до евтин нов автомобил се държи от Dacia. Става дума за моделите Sandero и Logan, които на практика са идентични, но първият модел е хечбек, а вторият - седан. Тези коли се предлагат у нас с базови цени 14 290 и 14 490 лева, съответно.

За 15 660 лева пък можете да си купите най-малкия модел на Skoda. Става дума за модела Citigo, но базовата версия е дори без климатик. Suzuki Celerio е най-евтината японска кола, която се продава в България. Тя се предлага за 17 661 лева. Следващата евтина кола, отново е от субкомпактния клас и е италианска.

Това е Fiat Panda, която се продава в България за минимум 18 900 лева. Ако приемем, че Sandero/Logan ги разглеждаме като един модел, то петата най-евтина кола в България е дело на Kia. Малкото Picanto се продава в България с базова цена от 18 990 лева.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 27 гласа.

Свързани новини