Отидете към основна версия

16 760 18

Mercedes V-Klasse: нов дизел и 9-степенен автомат

  • mercedes-benz-
  • v-klasse

Компанията Mercedes-Benz обнови минивана си V-Klasse. Моделът получава козметични изменения в екстериора, нови двигател и трансмисия, както и модернизирани асистиращи електронни системи.

Външно разликите се откриват по изменената форма на предната броня и по-конкретно по различната визия на въздухозаборниците. Радиаторната решетка също е различна, а джантите с размери от 17 до 19 цола са с нов дизайн.

В салона на вана са се появили нови прибори на арматурното табло, изменена е формата на дефлекторите на вентилационните отвори. Налични са шест варианта на тапицерия - кожена и текстилна, елементи от пиано лак, дърво и карбон.

Модернизираната V-Klasse се оборудва и с нов двулитров четирицилиндров дизелов агрегат с обозначение OM 654 с два варианта на мощност - 190 к.с. и 440 Нм (V 250 d) и 239 к.с. и 500 Нм (V 300 d). Максималната скорост е 220 км/ч.

Старата седемстепенна автоматична трансмисия е заменена с деветстепенен автомат с функция за ръчно превключване. Предаването на момента може да е само към задните колела или и към четирите.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Кой е най-бърз сред товарните бусове?

    Отговор на този въпрос ни дават британците от Carwow, които направиха една доста нестандартна гонка на прав участък. И докато драг надпревара между су ...
    05.02.2019
    20 930
    32