Отидете към основна версия

18 066 24

Шоуто Top Gear съвсем го закъса

  • top gear-
  • нов сезон

Корпорацията BBC обяви дата, на която ще започне излъчването на новия 26-и сезон от шоуто Top Gear. Първият епизод ще бъде излъчен на 17 февруари, но не това разбуни духовете на публиката.

Новината, че новият сезон ще е последен за повечето от водещите доведе до масови негативни коментари в социалните мрежи. Шоуто и без това загуби доста от блясъка си след напускането на триото Кларксън, Хамънд, Мей.

Сега от него ще се оттеглят Мат Леблан и Рори Рид, който ще започне някакъв вид подпредаване, наречено Extra Gear. От досегашните водещи в 27-и сезон ще остане само Крис Харис.

Към него ще се присъедини британския комик Пади Макгинес и професионалният крикет играч Ендрю "Фреди" Флинтоф. Новите водещи ще се появят в 27-и сезон, който ще започне да се снима през тази година. Рейтингът на предаването обаче продължава да пада, а феновете са на мнение, че 27-и сезон ще удари дъното.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Кларксън, Хамънд и Мей закриват DriveTribe

    Социалната мрежа DriveTribe функционира от почти седем години. Според официалната версия тя се закрива поради спад в приходите на фона на съкращаванет ...
    13.01.2022
    4 899
    4