Отидете към основна версия

7 089 34

Вече официално: Новият автомобил на командващия парада

  • зил

След редица шпионски фотографии и рендъри, които се въртяха из интернет пространството, руснаците най-после показаха своя луксозен кабриолет Aurus. Колата ще дебютира на живо пред публика само след броени дни, като именно от нея ще бъде приет парада на 9 май.

Тиражът на кабрио версията е само три бройки, които ще заменят досегашните три ЗиЛ-а. Кабриолетът е построен на базата на седана Aurus Senat S600, разполага със сгъваем мек таван, само с две врати и със снижен клиренс. Предаването на момента идва от хибриден силов тракт и е към четирите колела.

Въпросният тракт пък се състои от V-образен осемцилиндров бензинов мотор, електродвигател и деветстепенна автоматична трансмисия. Кабриото разполага и със специален "параден" режим, при който максималната скорост е ограничена на 20 км/ч, а окачването преминава в най-мекия си възможен режим.

От другите новости интерес представлява стилната дръжка, за който ще се държи командващият парада, а така също и специално интегрираните стойки за микрофони. Не е изключено след парада на 9 май, да бъде решено кабриолетите да бъдат пуснати в свободна продажба.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Автомобилът на командващия парада

    И днес, на 9 май, по традиция точно в 10 часа (московско време) започна парадът на Червения площад. Сега ще спрем вниманието ви върху двата открити па ...
    09.05.2018
    59 828
    70