Отидете към основна версия

5 374 11

Volkswagen реабилитира минивановете

  • volkswagen-
  • viloran

След серия шпионски снимки и няколко непонятни тийзъра Volkswagen разпространи официално изображение на първия си нов модел от доста време насам, който не е кросоувър или SUV. От компанията позиционират Viloran като "луксозен миниван", предназначен на първо място за бизнесмени.

Дизайнът на предницата е изпълнен в стила на флагманския всъдеход Touareg. Миниванът има сходна радиаторна решетка и фарове. Тъй като моделът ще бъде прицелен най-вече в китайския пазар, германците са се постарали да го декорират с обилни количества хром.

Техническите характеристики на Viloran не се съобщават, но вече е ясно, че ще бъде с доста внушителни размери - дължината е 5 300 мм. По предварителна информация ще се предлага както пет-, така и седемместен вариант, като не е изключено да има и версия с популярната в Китай формула 2+2+2 места.

Viloran ще дебютира пред публика на изложението в Гуанджоу в края на месеца. Миниванът ще се произвежда от съвместното предприятие на Volkswagen и SAIC.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.

Свързани новини

  • Революция във Volkswagen

    Германският автомобилен гигант Volkswagen обяви, че ще направи големи инвестиции за разработването на по-екологични електромобили, съобщи Дойче Веле. ...
    15.11.2019
    6 899
    16