Отидете към основна версия

6 517 8

Lambo, което всеки може да изпробва

Lamborghini представи нов едноместен хиперавтомобил, създаден специално за играта Gran Turismo Sport. Прототипът V12 Vision Gran Turismo се отличава с безкомпромисен дизайн, а силовата му установка е заимствана от суперхибрида Sián.

В Centrostile Lamborghini са се развихрили при оформлението на колата. Едноместният кокпит прилича на пилотската кабина на изтребител, а детайлите на окачването са оставени на показ. Формата на страничните стъкла напомня за Lamborghini Marzal от 1968 г.

Всички органи на управлението са събрани на волана, в центъра на който е разположен екран. Друг прожекционен дисплей пред очите на водача информира за скоростта, предавката, времето за обиколка и т.н.

Италианците не съобщават динамичните характеристики на V12 Vision Gran Turismo. Донорът на механиката Sián разполага с 820 к.с., ускорява до 100 за 2.8 сек. и вдига над 350 км/ч.

Новото Lamborghini ще стане достъпно през пролетта. Може да го изпробва всеки, който има PlayStation 4 и си купи играта Gran Turismo Sport.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 16 гласа.

Свързани новини