Last news in Fakti

25 Ноември, 2019 11:42 6 511 8

Lambo, което всеки може да изпробва

Lamborghini представи нов едноместен хиперавтомобил, създаден специално за играта Gran Turismo Sport. Прототипът V12 Vision Gran Turismo се отличава с безкомпромисен дизайн, а силовата му установка е заимствана от суперхибрида Sián.

Lambo, което всеки може да изпробва

В Centrostile Lamborghini са се развихрили при оформлението на колата. Едноместният кокпит прилича на пилотската кабина на изтребител, а детайлите на окачването са оставени на показ. Формата на страничните стъкла напомня за Lamborghini Marzal от 1968 г.

Lambo, което всеки може да изпробва

Всички органи на управлението са събрани на волана, в центъра на който е разположен екран. Друг прожекционен дисплей пред очите на водача информира за скоростта, предавката, времето за обиколка и т.н.

Lambo, което всеки може да изпробва

Италианците не съобщават динамичните характеристики на V12 Vision Gran Turismo. Донорът на механиката Sián разполага с 820 к.с., ускорява до 100 за 2.8 сек. и вдига над 350 км/ч.

Lambo, което всеки може да изпробва

Новото Lamborghini ще стане достъпно през пролетта. Може да го изпробва всеки, който има PlayStation 4 и си купи играта Gran Turismo Sport.

Lambo, което всеки може да изпробва

Lambo, което всеки може да изпробва

Lambo, което всеки може да изпробва


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 16 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    45 0 Отговор
    Очи пълни, ръце празни! 😢

    Коментиран от #4, #7

  • 2 наблюдател

    41 0 Отговор
    Готино заглавие иначе... Всеки може да го изпробва ама на Плейстейшъна ! Браво !
  • 3 Чичу Ади

    16 5 Отговор
    Така и така е само рисунка, можеха да му сложат емблема на Лада и кукумявките да почнат да се тупат в гърдите. Ще каже ли някой, какво стана с онази Лада, която накара Ферари да трепери? Така ли не се намери кой да я пренарисува?!
  • 4 гост

    6 16 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    Точно, докато утвърдени производители си играят с компютърни модели и бутафорни прототипи, от Тесла разработват реални продукти с футуристичен дизайн. Ще ги призная ако идната година изкарат едно към едно прототип или малка серия.

    Коментиран от #8

  • 5 Гост

    26 4 Отговор
    Ако сравняваш пикапа на Тесла с тази кола, значи имаш остра нужда от преглед. Това е футуристичен дизайн, направен от хора, които с това си вадят хляба вече десетилетия наред. Онова, на Мъск, е някакво недоразумение, плод на рисунка от конкурса за деца до 3 годишна възраст.
  • 6 Японеца

    1 1 Отговор
    Безкомпромисен дизайн. Ама и касабов ги разбира художествените изрази!

    Колата изобщо не ме кефи, като цяло, но има красиви елементи!
  • 7 Хайл

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    Прав си.сега като пуснат в ютуб как карат играта....
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.