Отидете към основна версия

3 025 19

Как Ford планира да продава новия Mach-E

  • mach-e-
  • ford-
  • mustang-
  • продажби-
  • електромобили

Когато един производител пуска нов модел, дилърите често обявяват серия отстъпки, които са предназначени да примамят клиентите в салона. Ford обаче реши да следва нестандартен път и изпрати специални условия до всичките си търговски центрове.

Принципно, пристигайки при дилъра за примамлива оферта, купувачът често се сблъсква с по-висока цена, но това не играе голяма роля, тъй като той обикновено се интересува от продукта и вече е дошъл в магазина. Ford реши да разбие този стереотип, като даде на дилърите си задачата да не предлагат новия Mach-E под препоръчителната цена на дребно, но и да не слагат предварително по-високи цени.

Идеята е когато купувачите отидат до дилъра, вместо да получат висока цена и след това отстъпка, новият Mach-E да ги посрещне веднага с по-ниската цена. Ford изглежда иска клиентите да са щастливи, когато става въпрос за Mach-E, защото автомобилният производител вече се сблъска със сериозна отрицателна реакция от страна на феновете на Mustang поради факта, че SUV-то с четири врати е кръстено на легендарния поникар.

13 657 души подписаха петиция за промяна на името на Mach-E, а президентът на американския клуб Mustang се изправи открито срещу одобрението на Mach-E. В отговор от Ford заявиха, че всички модели на First Edition вече са разпродадени, но не се уточнява колко.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 13 гласа.

Свързани новини

  • Ще продължи ли битката между Camaro и Mustang?

    Времената се менят, но битката между Camaro и Mustang може спокойно да бъде пренесена на друго ниво. Епохата на класическите масълкари е към своя край ...
    02.12.2019
    4 059
    23
  • Фенове на Mustang изригнаха срещу Mach-E

    Американският журналист и автомобилен историк Джими Дисмор създаде петиция с искане Ford да спре незабавно да използва името и емблемата на Mustang за ...
    21.11.2019
    4 782
    34