Отидете към основна версия

7 394 11

Разконспирираха новия Jeep Compass

  • jeep compass

В интернет се появиха шпионски снимки на новата генерация на всъдехода Jeep Compass. На снимките се вижда автомобилът без камуфлаж, а по предварителна информация официалната му премиера ще е в рамките на автомобилното изложение в Детройт в началото на следващата година.

Съдейки по фотографиите, може да се каже, че предницата на Compass е в стил новото Grand Cherokee - аналогични предни светлини и сходна конструкция на радиаторната решетка. Иначе силуетът на автомобила е доста сходен с този на предшественика, като предишните ръбести форми са леко загладени.

Отзад се вижда нова броня и различни задни светлини. Що се отнася до интериора, се очаква Compass да е подобен на последните рестайлингови версии на моделите, пуснати на пазара от концерна Chrysler.

Дали ще има изменения в техническата част на този етап не е ясно. В момента Compass се предлага в САЩ с два мотора - 2.0 и 2.4 литра и с мощност съответно 158 и 172 к.с. И двата агрегата са четирицилиндрови.

Очаква се обновената версия на Compass да се задържи на конвейера само една година, защото според предварителните планове през 2012 мястото му ще се заеме от напълно нов автомобил, построен на платформа от FIAT.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Коренна промяна за Jeep Compass

    На изложението в Детройт американците показаха новото лице на кросоувъра  Jeep Compass. Видно е, че промените по автомобила далеч надхвърлят поня ...
    13.01.2011
    6 991
    19