Отидете към основна версия

12 348 27

Една безумна S-Klasse (W140)

  • mercedes-benz-
  • s-klasse-
  • w140-
  • тунинг

Автомобилът от снимките е стандартна стара S-Klasse на Mercedes-Benz, която е с индекс S600 и от генерацията W140. Но благодарение на един руски тунинг ентусиаст, колата се превръща в особено притегателна за погледите на всички случайно минаващи, и автомобилни фенове, и обикновени лаици.

Руснакът явно е почитател на японския стил в доработката на коли, защото въпросната S-Klasse е точно в стила Bippu. Иначе, колата е направена в Кавказ, като местните майстори са се постарали максимално да снижат клиренса ѝ.

Странното е, че колата няма пневматично окачване и съответно клиренсът не може да се регулира - такива са каноните на стила Bippu. За да се получи този ефект са монтирани пружини 326Power и DGR амортисьори.

Яко изглеждат и самите джанти, които са в стил знаменитите моноблокове AMG. Всъщност, джантите са ковани ръчно, като времето, за което са направени е осем месеца. За да се вместят се налага разширяване на колесните арки, но пък за почитателите на този вид тунинг - гледката е впечатляваща. Иначе салонът и двигателят на W140-ката не са променяни.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 23 гласа.

Свързани новини