Отидете към основна версия

18 240 42

Така ще изглежда новата S-Klasse

  • mercedes-benz-
  • s-klasse-
  • рендери

Флагманът на немската марка скоро ще смени поколението, а ние решихме да потърсим в мрежата фантазиите на различни дизайнери за външния му вид. Тестовете на новото поколение Mercedes-Benz S-Klasse продължават с пълна сила почти през цялата минала година, като изобилието от шпионски снимки е добро потвърждение за това.

Съвсем наскоро фото шпионите дори успяха да заснемат седана преди продукцията на практика без камуфлаж. Тази снимка обаче не дава особено подробна картина на външния му вид - колата успя да се „скрие в гънките на терена“. Въпреки това, компютърни автомобилни дизайнери си представят възможната поява на бъдещ производствен модел по следния начин.

Очевидно е, че като цяло тялото на S-класата ще бъде лишена от дизайнерската революция. Все пак ще има няколко меки щампи по корпуса на седана. В допълнение, по-загладените контури ще се подчертаят и от дръжките на вратите, вдлъбнати в металния корпус и „изскачащи“ при необходимост.

Възможно е седанът да бъде оборудван с по-масивна решетка, но нова оптика на S-класата е почти гарантирана. Тя ще получи и нова предна броня, характеризираща се с малко по-спортни черти с развити въздухозаборници. Въпреки това, като цяло промените в дизайна на каросерията на флагманския модел най-вероятно могат да се нарекат козметични.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 19 гласа.

Свързани новини