Отидете към основна версия

15 322 16

$580000 за брутален канадски всъдеход

  • conquest vehicles-
  • evade-
  • knight xv

 

Канадската компания Conquest Vehicles, известна със своя луксозен, огромен и свръхброниран всъдеход Knight XV (снимката най-долу) представи своята първа версия на модел, който не разполага със бронировка. Новата машина също е гигантска, казва се Evade и в базовата си версия струва $579 000.
 
Интересното около новия канадски всъдеход е, че той е построен върху платформата на огромния пикап Ford F-550 Super Duty. Иначе Evade се предлага с пневматично окачване, панели от стомана и алуминий, луксозен салон и с избор от два двигателя - дизел и бензин.
Характеристиките на двата агрегата на този етап не се съобщават, но според експерти не е изключено бензиновият мотор да е заимстван от модела Knight XV. Той V-образен десетцилиндров с работен обем от 6.8 литра и мощност 400 к.с.
 
Салонът на огромния всъдеход разполага само с четири места, които са разпределени по схемата 2+2. Допълнителното оборудване включва преграда между предната и задна част на салона, огромен телевизор, камера за нощно виждане, както и три шибедаха.
 
В интериорното обзавеждане са използвани скъпи композитни материали и най-качествената лицева кожа, ефектно комбинирана с алкантара. Още нещо интересно е, че общия обем на салона на Evade е 11 300 литра.
 
Първият Conquest Evade ще бъде готов още през есента на тази година.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Conquest Knight XV

    Мнозина специалисти оправдано смятат произвежданите във Флорида бронирани всъдеходи Armet Gurkha за далеч по-сполучливи от прехваления Hummer. Тези ав ...
    10.01.2009
    1 191
    0