Отидете към основна версия

27 Март, 2020 11:19, обновена 27 Март, 2020 11:19 19 125 35

У нас вече се продават дезинфекцирани употребявани коли

  • употребявани автомобили-
  • дезинфекция-
  • българия-
  • коронавирус

Пандемията от коронавирус накара хората по света да променят коренно не само начина си на живот, но и начина по който се прави търговия. Едно от изключително важните и ценни неща сега, е максималната хигиена и дезинфекция. Новите търсения определят пазара и това бързо беше внедрено като услуга в бизнеса с автомобили втора употреба у нас.

Въпреки извънредното положение, или може би точно заради него, явно има хора, на които сега точно им остава време да разгледат предлаганите коли и да си купят. Но и тук като във всяка друга сфера в момента трябва да са спокойни, че няма опасност да се заразят с Covid-19. Именно поради тази причина една от най-големите автокъщи в България предлага напълно дезинфекцирани автомобили. Служителите правят пълна дезинфекция дори и след всеки оглед. Вероятно тази нова "екстра" ще бъде добавена и от друг автокъщи.

Оказва се, че има различни варианти на действие в автомобилния бизнес, а ситуацията в момента налага креативно мислене от страна на търговците. Вече ви разказахме за други начинания, като например това, че родните дилъри на нови коли предлагат сервиз от врата до врата и всевъзможни други екстри, както и за тунинг ателиета, занимаващи се с дезинфекция на коли. Сега дойде ред и на употребяваните автомобили в България.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 21 гласа.

Свързани новини