Отидете към основна версия

13 825 21

Hummer H2 смени "обувките си" с 13-цолови колела от Жигули (ВИДЕО)

  • gadage-54-
  • hummer h2-
  • жигули

Руските шоумени от Garage-54 монтираха гуми от ВАЗ на Hummer H2 и изкараха странно изглеждащата кола на улицата. За да поставят 13-цоловите джанти на американския всъдеход, механиците трябваше да изрежат централната секция на руските джанти, да направят осем допълнителни отвора и да фиксират колелата с гайки.

Целта на експеримента, да се инсталират на Hummer джанти от Жигули с размери 175/70 R13, е да се покаже разликата между огромния американски всъдеход и компактния руски седан. За красота "обновените" джанти са боядисани със златна боя. След смяната на гумите просветът на всъдехода е снижен с 26 сантиметра.

Въпреки че блогърите се съмняваха дали гумите с индекс за пътнически автомобил могат да издържат теглото на Hummer, което е 3.5 тона, кратката разходка извън се оказва успешна. Hummer с лекота преодолява малки неравности, а гумите издържат теглото и не приплъзват.

От Garage-54 подчертават, че въпреки че се движи нормално, ако колата попадне в яма с остри ръбове, тънката и ниска гума със сигурност няма да издържи. Вижте странният експеримент на видео.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 29 гласа.

Свързани новини