Отидете към основна версия

45 328 132

Влекачите Volvo FH се предлагат по програма за добри шофьори през 2011

  • volvo fh-
  • discordia

Да си международен шофьор не е лека професия, но дава възможност на един професионален водач да печели добре. Работодателите в бранша на международния транспорт заплащат конкурентни възнаграждения (според пробега). Освен заплащането е важно, дали  шофьорът се прибира у дома в България и колко често. Международните шофьори са и много чувствителни към това, дали се чака за товари. Престоят е едно от най-неприятните изживявания.

Добрите международни шофьори не са много, но сега вече имат избора дали да работят за по-добра  заплата в чужбина или да започнат собствен бизнес като превозвачи, получавайки освен стабилен доход (според положените големи усилия) и перспектива за професионално развитие като собственик на успешна фирма. Най-лесният и достъпен начин е вземането на камион на лизинг. Discordia дава тази възможност на всеки добър професионалист, който има желание да се труди много за себе си.

Фирмата работи с шофьори по партньорска франчайз програма от 2008г. Предлаганите композиции сa нови  Volvo FH+Schmitz , 2011г., с чести преминавания през България и гарантирани километри (без престои поради липса на товари). В програмата са включени и пълният брой отстъпки на Discordia при доставчици на горива, консумативи и услуги, както и експертна помощ и съдействие във всяка една ситуация. Във франчайзинга добрите и работливи шофьори могат да придобият един изключителен камион, да стартират собствен бизнес с минимални рискове и да развият себе си като собственици на транспортна фирма, при това работейки за себе си. Франчайзерите на Discordia отбелязват три години съвместно  партньорство през февруари 2011.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Scania R620 е камион на 2010 година

    Журито на международният конкурс Truck of the Year избра камион на 2010 година. Това стана след тайно гласуване от 22 специализирани в областа журнали ...
    12.01.2010
    29 324
    113