Отидете към основна версия

5 374 6

FIAT крие за 500 4х4

  • fiat 500 4x4

В Мрежата се появиха шпионски снимки на нова модификация на култовото мини FIAT 500. За техническите характеристики на тази разновидност все още няма никаква официална информация и можем само да гадаем.

На снимките обаче прави впечатление, че автомобилчето е с очевидно повишен клиренс. Въз основа на този факт може да се предположи, че италианците подготвят модификация, подобна по характеристики на Ford Fusion, например.

Кьолнският модел обаче е само с предно предаване, а при по-обстойно разглеждане на снимка номер 2 се вижда нещо доста интересно, от което може да се заключи, че тази разновидност на FIAT 500 ще бъде с двойно предаване.

Става въпрос за различното позициониране на последното гърне. То е разположено напречно на дължината на автомобила и е максимално изнесено назад към бронята. Подобно решение се използва при доста други автомобили, но основно се прави с цел да се освободи място за заден диференциал.

Подобна схема може да се види при малкото Suzuki SX4, например. Всички тези догадки са подкрепени и от слуховете, че минито на FIAT ще има пълноприводна версия, подобно на Panda. Пак според непотвърдена информация се очаква 500 4x4 да се появи на пазара още през следващата година.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини