Отидете към основна версия

6 671 11

Впечатляващи автомобили и едно Жигули в нов български игрален филм

Снима се нов български игрален филм, в който рок музиката, смехът и известните лица ще са в основата на интересна съвременна история, която поглежда и към изминалите 30-ина години. „Голата истина за група Жигули“ на режисьора Виктор Божинов е за популярна българска рок група от 80-те години, която се разпада, когато е на върха на славата си.

Времето променя вкусовете на публиката и бандата е напълно забравена. Членовете ѝ са изпокарани помежду си до смърт, всеки от тях живее съвсем различен живот и тъне в неизвестност. Един ден, неочаквано телефонно обаждане ги принуждава да загърбят враждите и почти насила да се съберат отново.

Лидерът на групата Фори (Михаил Билалов) се нагърбва със сложната задача да поведе „Жигули“ отново към успеха. Още от заглавието личи, че във филма играят роля автомобили. Наистина, няколко впечатляващи нови возила присъстват в различни сцени и са умело вплетени в сюжета, подчертавайки характера и профилите на героите.

Вносителят на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover в България, предоставя интересни модели от своето портфолио, които участват в целия снимачен процес. Дебютните, изцяло новите Ford Kuga и Raptor ще бъдат показани в множество моменти от филма. В различни сцени се появяват още кросоувърът Volvo V60CC, спортният Jaguar F-Type и луксозният Range Rover Sport.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 15 гласа.

Свързани новини