Отидете към основна версия

8 866 18

Новата S-Klasse на Mercedes: Финален тийзър

  • mercedes-benz-
  • s-klasse

Остава само седмица до премиерата на луксозния седан

Новата генерация на един от най-важните автомобили в света предстои да бъде пуснат на пазара. S-класата на Mercedes-Benz винаги се е считала не само за луксозен автомобил, но и за световен стандарт по отношение на сигурност и технологии. „S-Class олицетворява очарованието на марката и определя сегмента на луксозните автомобили“, се казва в съобщението, придружаващо окончателния тийзър на колата.

В скицата на новата S-класа автомобилът изглежда невероятно привлекателен, но, както почти винаги се случва при подобни изображения, някои от пропорциите умишлено са преувеличени. Някои детайли в дизайна - от огромни колела до покрив, наподобяващ купе - са прекалени. В скицата няма дръжки на вратите, които да направят страничния профил по-гладък, а джантите е малко вероятно да изглеждат така.

S-класата е много важна за Mercedes и по друга причина - тя ще се произвежда в новия, най-модерен завод на малката в Германия - "Фабрика 56". Пълноразмерният седан от следващо поколение ще бъде първият, който ще бъде изграден на новата поточна линия, а в следващите години там ще се появят и други премиум модели, както с двигатели с вътрешно горене, така и чисто електрически.

Производителят ще ви разкаже повече за Factory 56 в деня на световната премиера на своя флагман. По този начин зрителите ще получат представа не само за новия луксозен седан, но и за мястото му на произход. Световната премиера ще бъде излъчена в сряда, 2 септември 2020 г. от 15 часа GMT на дигиталната платформа на Mercedes.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.

Свързани новини