Отидете към основна версия

37 496 69

Шест употребявани малки коли, които си струва да притежавате

  • употребявани автомобили-
  • класация-
  • субкомпактни модели

Класация на KBB за най-надеждните малки коли на вторичния пазар

Малките автомобили имат редица технически характеристики, които се срещат в по-големите и по-скъпи модели. В същото време тяхната цена и икономията на гориво са категоричен плюс за шофьорите, като единствените им недостатъци са по-малкото пространство и по-лошата возия при дълги пътувания. Сега ви показваме една класация на най-надеждните малки автомобили, съставена от портала KBB

1. Honda Jazz 2015 г.


Собствениците на тази кола се наслаждават на шофирането, тъй като е оборудвана с висококачествен „отзивчив“ двигател. Тези модели се отличават с изключителна надеждност и издръжливост.

2.Toyota Yaris 2015 г.


Yaris получи актуализация през 2015 г., заедно с някои надстройки и нови функции. По-специално, производителят е актуализирал информационно-развлекателната система Toyota Entune с 6,1-инчов сензорен екран.

3. Kia Rio 2017 г.


Rio разполага с много от стилните опции, които ще намерите в по-големите коли на Kia. Той също така разполага навигация и лесна за използване информационно-развлекателна система Kia UVO. Предлага се както във версия седан, така и като хечбек.

4. Hyundai Accent 2016 г.


Accent също се предлага и като седан, и като хечбек. Интерес от към опции представлява 172-ватовата аудио система с шест високоговорителя, която се предлага като стандартно оборудване за всички модели.

5. Ford Fiesta 2018 г..


Fiesta изглежда малка, но има мощни двигатели, особено ако изберете нивото на оборудване ST с нейния мотор със 197 конски сили. Предимствата на модела включват удобен интериор, информационно-развлекателна система Ford Sync 3 със сензорен екран и избор на ръчни или автоматични скоростни кутии.

6. Mazda2 2014 г.


Хечбекът на Mazda 2 с пет врати е много лесен за управление. Изборът на ръчна скоростна кутия вместо 4-степенна автоматична ще помогне да запазите шасито "игриво".

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 59 гласа.

Свързани новини