Отидете към основна версия

5 431 19

Ето това е подарък: Мъж плака и обеща да се ожени (ВИДЕО)

  • автомобил-
  • подарък-
  • изненада

И всичко това, защото любимата му му подари кола, с която веднъж вече е трябвало да се раздели поради финансови затруднения

Стан и Шелби от Флорида живеят във ферма, отглеждат пилета и се грижат за коне и кучета. Но поради финансови затруднения, на Стан се налага да продаде любимият си пикап Ford, произведен през 1979 година. Това се случва преди четири години.

Стан обожава своя пикап и прекарва две години, за да го възстанови и приведе в брилянтен външен и технически вид. След продажбата следите от колата се губят, но мъжът често си я спомня с въздишка.

Но вярната му приятелка Шелби знае какво изпитва любимият ѝ и тайно от него се заема с издирването на пикапа. Тя дори се присъединява към групата собственици на класически американски автомобили във Facebook.

И в резултат на това успява да намери новия собственик на Ford-а. Пише му, обяснява му ситуацията и той се съгласил да продаде колата обратно. Тогава момичето заснело трогателно видео в TikToc.

От него виждаме как брутален мъж с брада, който се прибира у дома и без да подозира нищо... вижда любимата си кола, паркирана близо до къщата. Момичето казва, че пикапът отново е негов и човекът започва да плаче от щастие.

И след известно време, възстановявайки се от шока, той публикува пост в Instagram със снимка на своя домашен любимец и надпис: „Случи се. Ако ме познавате, знаете колко много обичах този стар Ford. Шелби направи немислимото и ни събра отново. Плаках. Никой НИКОГА не е правил нещо подобно за мен. Сега трябва да се оженя за нея :) ”.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.

Свързани новини