Отидете към основна версия

24 135 18

Стана ясно кой управлява украинския Батмобил в Монако (ВИДЕО)

  • украйна-
  • батмобил-
  • монако-
  • египет

Вече сме ви разказвали за интересния Батмобил, произведен в Украйна, а преди седмица световните автомобилни медии отново публикуваха кадри с колата на Батман с украински номера. Но до този момент никой не знаеше на кой е собственост и кой управлява тази странна и определено привличаща погледите, кола. Оказва се, че този автомобил се кара в Монако от сина на президента на Египет, който преди време е купил въпросния Батмобил.

Автомобилът е направен в Киев, като на авторите на проекта им отнема повече от година. По неофициална информация, за ексклузивния автомобил, построен върху възли и агрегати от BMW и рама на Chevrolet Caprice, е платена сумата от 200 000 евро. Припомняме, че окончателната настройка на Батмобила беше извършена от специалистите на автомобилната служба Nanoprotec, която е известна в Украйна с уникалните си проекти и изграждането на мечтани автомобили като Shelby Eleanor, базирани на модерния Ford Mustang Shelby.

В допълнение към изключителното си представяне украинският Батмобил с 12-цилиндров двигател може да се похвали с картечници от истински боен самолет. Освен това колата има регулируемо въздушно окачване, благодарение на което клиренсът ѝ може да се променя. Климатик, отопляеми седалки, странични и задни камери - всичко това е инсталирано в Украйна, а сега колата се движи в Монако, управлявана от сина на египетския президент.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 24 гласа.

Свързани новини