Отидете към основна версия

7 147 22

Почти седемметрова хиперлимузина

  • aznom-
  • palladium

Общо ще бъдат направени 10 такива ексклузивни коли

Италианската компания Aznom официално представи луксозната си лимузина Palladium. Уникалният автомобил, направен в стил Rolls-Royce Phantom, получи двигател от 710 конски сили и агресивен екстериор.

От британския премиум седан италианската лимузина получава подобна радиаторна решетка и тясна предна оптика. Размерите на Palladium са 6 890 милиметра дължина, а широчината и височината на гигантския модел са близо два метра.

В същото време масата на хиперлимузината е 2 650 килограма. Интериорът на Palladium продължава темата за лукса. Салонът на италианската лимузина е завършен с първокачествена двуцветна кожа и естествено дърво.

На централния панел инженерите поставят 22-инчов сензорен екран на мултимедийната система, а минибар с хладилник е интегриран в задния двоен диван. В целия салон има и регулируемо амбиентно осветление.

Вместо с класическия багажник, автомобилът е оборудван с изтеглящо се отделение за съхранение. Под капака на Aznom Palladium се намира 5,7-литров V8 с турбокомпресор със 710 конски сили (950 Нм).

Моторът работи в тандем с осемстепенен автоматик и позволява на лимузината да ускори до 100 км/ч за 4.5 секунди. Максималната скорост е 210 километра в час. Общо италианският производител ще направи 10 уникални хиперлимузини.

Всяка от колите ще бъде направена в съответствие с желанията на клиента. Цената на модела все още не е оповестена.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.

Свързани новини