19 Април, 2022 10:08 2 076 1

Странен седан на базата на пикап RAM разполага с 850 конски сили

  • aznom-
  • palladium-
  • ram-
  • dodge-
  • hemi

Aznom Palladium е интересен проект от който ще бъдат направени само 10 броя

Странен седан на базата на пикап RAM разполага с 850 конски сили - 1

Компанията Aznom Palladium показа интересен проект на базата на американски пикап RAM от който ще бъдат направени едва 10 броя. Седанът, както от бранда определят своето творение, е разработен изцяло в името на лукса, като това е видимо в екстериора и интериора. Разбира се, това идва и на съответната цена от 1.5 милиона долара или около 1.39 милиона евро. Под капака на странната концепция работи 5.-литров бензинов двигател от RAM, но един от купувачите не смята, че мощността от 700 конски сили е достатъчна и поръчва нов 6.4-литров HEMI мотор, който бива модифициран с чифт турбини и успява да увеличи мощността си до 850 конски сили.

Странен седан на базата на пикап RAM разполага с 850 конски сили

Базата на пикапа си казва думата и седанът може да се похвали със система за задвижване на четирите колела, както и различни режими на шофиране извън пътя. Въпреки високата мощност, теглото 2.7 тона от си казва думата и ускорението от 0 до 100км/ч отнема около 4 секунди. Максималната скорост на Palladium е 250км/ч. Пикапът – седан е получил още по-ниско окачване, както и по-големи спирачки.

Странен седан на базата на пикап RAM разполага с 850 конски сили

В интериора преобладава кожа и дървени апликации, а на втория ред седалки могат да бъдат открити удобства като в лимузина, включително електрически контрол на седалките, масаж и дори хладилник.

Странен седан на базата на пикап RAM разполага с 850 конски сили


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Blackthorn

    11 2 Отговор
    Много, ама много далеч от оригинала! Прилича на колите правени от онзи афганистанец в Лондон, който се подвижаваше в едно предаване по Дискавъри преди години :)