Отидете към основна версия

18 768 19

Новата най-луксозна и най-скъпа S-Klasse

  • mercedes-benz-
  • s-klasse-
  • maybach

Новият седан Mercedes-Maybach S-Klasse ще бъде показан за първи път пред публиката на автомобилното изложение в Гуанджоу на 20 ноември

Mercedes-Benz започна финални тестове на най-луксозната модификация на седана S-Klasse, която ще бъде пусната под марката Maybach. Дни преди официалната премиера шпионски снимки, показващи колата с минимален камуфлаж, бяха публикувани от Carscoops.

Премиерата на иновацията ще се състои преди края на ноември тази година. Най-вероятно автомобилът ще бъде показан на обществеността за първи път на изложението в Гуанджоу, Китай на 20 ноември.

По отношение на габаритните размери иновацията надминава обичайната S-Klasse. Освен това колата ще получи нова радиаторна решетка с вертикални ламели, емблеми на Maybach на задните колони, хром декор и друга изпускателна система в стил GLS.

Снимките на салона все още не са публикувани. Според Carscoops колата ще бъде оборудвана с луксозни седалки с функция за масаж, таблети за задните пътници и множество функции за комфорт.

Всички технически характеристики на Mercedes-Maybach S-Klasse все още се пазят в тайна. По неофициални данни гамата от нови двигатели ще включва 6.0-литров V12 бензинов двигател. Мощността на агрегата ще бъде 630 конски сили. Също така не е изключена появата на 4.0-литров V8 агрегат с мощ 503 конски сили.

Новата S-Klasse беше представена на 2 септември. Автомобилът дебютира във версии с къса и дълга база и стана първият сериен автомобил, оборудван с челни въздушни възглавници за пътниците отзад.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 23 гласа.

Свързани новини