Отидете към основна версия

18 Ноември, 2020 10:53, обновена 18 Ноември, 2020 10:53 4 335 22

Следващият Civic: Нова външност и стара платформа

  • honda-
  • civic

Honda представи официално предсериен прототип на 11-ото поколение на Civic. Новият модел ще запази предишната платформа, но ще получи различен дизайн и ще стане по-технологичен.

Новият Civic изглежда по-широк и нисък от предшественика си. Седанът има изцяло нови брони със странични въздухозаборници и проектирани от нулата светодиодни фарове. Различен е също релефът на страничните панели, а в задната част са се появили тонирани стопове и разположени в краищата на бронята ауспухни накрайници.

С прототипа дебютира и нов цвят с името Solar Flare Pearl. Той ще се предлага и за серийната версия, също както и 19-цоловите черни джанти.

Салонът, показан засега само на рисунка, напомня за компактния електромобил Honda e. В оформлението преобладават минимализмът и хоризонталните линии. Стойките на ветроупорното стъкло са изтеглени леко назад, физически бутони на практика липсват, а приборният панел е цифров.

Каросерията на новия Civic ще бъде по-устойчива на усуквания, а двигателите - по-мощни и икономични. Технически подробности обаче ще бъдат съобщени по време на официалната премиера, насрочена за началото на следващата година.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.

Свързани новини

  • Honda официално показа новия Civic

    След като през изминалата година видяхме предпроизводствен концепт на новото поколение Honda Civic, а в последния месец фотографи успяха да заснемат и ...
    14.04.2021
    8 766
    22
  • Предпремиерно: Ето я новата Honda Civic

    Honda показа как ще изглежда следващото поколение Civic през изминалата година, като представи почти готов за производство прототип. По всичко изглежд ...
    26.03.2021
    4 933
    22