Отидете към основна версия

12 128 12

На бразилска писта пак нахлу заблуден шофьор (ВИДЕО)

  • mercedes-benz-
  • писта-
  • интерлагос

Водач на Mercedes-Benz GLA, озовал се незнайно как на пистата "Интерлагос" в бразилския град Сао Пауло, едва не предизвика тежка катастрофа и блокира за известно време движението на състезателните автомобили. Видеозапис от инцидента публикува един от участниците в него Бруно Мантовани.

Клипът показва как немският кросоувър изниква пред колата на пилота след поредния завой. Шофьорът на "мерцедеса" прави няколко неуспешни опита да обърне в тесния участък и напълно блокира движението.

Сайтът The Drive цитира и други потърпевши от лошата организация на "Интерлагос" , според които местоположението на зоните за излизане на пистата и паркингът за посетители постоянно се променя, а липсата на указателни табели и маркировка допринася за лесното объркване на водачите. Точно затова подобни инциденти били едва ли не ежедневие.

През октомври в разгара на състезание на "Интерлагос" нахлу Mini Cooper. Жената зад волана обясни, че се е заблудила, тъй като на входа на пистата нямало никакви заграждения, конуси или предупреждения.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.

Свързани новини