Отидете към основна версия

4 497 11

Леброн Джеймс показа преродения Hummer (ВИДЕО)

  • леброн джеймс-
  • нба-
  • hummer ev-
  • gmc

Звездата от НБА засне новия електрически пикап GMC Hummer EV

Известният американски баскетболист Леброн Джеймс публикува видео в своя канал в YouTube с новия електрически пикап на GMC, за който бе възродено легендарното име Hummer. Двуминутното видео дава представа за екстериора и интериора на автомобила.

Серийното производство на GMC Hummer EV все още не е започнало, но Леброн Джеймс успя да го получи, тъй като спортистът е официален посланик на американската автомобилна марка от миналата година. В началото на 2019 г. нападателят на Лос Анджелис Лейкърс участва в реклама за новия Hummer, наречена Quiet Revolution, която се излъчи по време на Super Bowl, финала на американския футболен шампионат.

Що се отнася до GMC Hummer EV, пикапът дебютира през есента на 2020 г. Автомобилът ще се предлага с различни електрически трактове, най-продуктивните от които ще произвеждат над 1000 конски сили. Автономният пробег без презареждане ще надвишава 500 километра.

GMC Hummer ще има специален "Crab Mode" - и четирите колела ще се въртят в една посока под един и същ ъгъл, така че колата да може да се движи диагонално. Тази функция ще позволи да се преодоляват трудни тесни места извън пътя, а също така ще улесни паралелното паркиране.

Продажбите на GMC Hummer EV в САЩ ще започнат през есента на 2021 година. По предварителни данни цените за GMC Hummer ще започват от $70 хиляди, а за най-наточените модификации ще трябва да се плати сума около $120 хиляди. Вижте видеото на "Краля".

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.

Свързани новини