Отидете към основна версия

6 838 9

Запали се автовоз с най-новия Ford Bronco

  • ford-
  • bronco-
  • пожар

На паркинг в Илинойс бе заснет камион със запалено ремарке, в което имаше два екземпляра от дългоочаквания нов Ford Bronco от шесто поколение. Производството на новото SUV ще започне едва през май тази година, като в момента Ford продължава да тества високопроходимия автомобил в различни части на САЩ.

Изгорелите автомобили са от предварителни мостри на SUV-то, които са предназначени именно за споменатите тестове. Камионът с изгорялото ремарке е видян паркиран в американския град Грийнвил, Илинойс. Съдейки по щетите, не става дума за самозапалване на Bronco. Проблемът тук очевидно е в ремаркето.

Вероятно то се е запалило или от спукана гума, или от блокирала спирачка. И двата автомобила са в наточените офроуд модификации - червено Bronco - Wildtrak с пакет Sasquatch и черно - модел Badlands. Очевидно от Ford са ги транспортирали на някой офроуд полигон.

Подготовката за производството на новото Bronco и финалната настройка на оборудването ще започнат на 18 март, а първите серийни всъдеходи трябва да пристигнат при собствениците в края на юни.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.

Свързани новини