Отидете към основна версия

3 649 47

Предпремиерно видео показва електрическото комби на Porsche

  • porsche-
  • taycan-
  • cross turismo

Броени седмици остават до официалната поява на Taycan Sport Turismo

Снимки: Porsche

След като на няколко пъти папараци показваха как ще изглежда серийната версия на Porsche Taycan Sport Turismo, ето че от германската компания решиха, че и сами ще покажат комбито малко преди официалната му премиера.

Във видео дълго почти две минути, отговарящият за Taycan моделите, Щефан Векбах сяда зад волана на един от тестовите прототипи. Както и сами може да видите във видеото, автомобилът е почти готов на външен вид, но ще трябва да изчакаме още малко до премиерата, която най-вероятно ще се случи през идния месец март.

За разлика от стандартния Taycan, Sport Turismo се различава с преработено окачване, което ще предлага по-голям клиренс, както и нови режими на шофиране, предлагащи различни възможности извън пътя. От Щутгарт споделят, че в комбито ще има повече място за пътниците отзад, както и осезаемо повече място за багаж, заради различното купе.

На външен вид, освен очевидната разлика в задницата, Sport Turismo-то се отличава и с рейлинг на покрива, както ис декоративни пластмасови елементи върху калниците и в долната част на двете брони. Най-вероятно ще видим и нов дизайн на джантите, а още доста специални опции ще бъдат запазени само за повдигнатото комби.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.

Свързани новини