Отидете към основна версия

7 644 22

Ето как ще изглежда новата Skoda отвътре

  • skoda-
  • kushaq-
  • интериор

Официалните скици бяха разпространени от чешката марка

Снимки: Skoda

Преди няколко седмици ви показахме скици на новото попълнение в гамата на Skoda, носещо името Kushaq. Както още тогава стана ясно, SUV-то ще е по-малко на размери от Karoq и първоначално ще се продава само в Индия.

Днес от чешката компания решиха да покажат как ще изглежда серийния автомобил отвътре и разпространиха скици на интериора. На пръв поглед виждаме двулъчевия волан, който е заимстван от новата Octavia, a зад него можем да отбележим наличието на дисплей, заместващ аналоговите уреди, който най-вероятно ще бъде допълнителна опция.

Виждаме и 10-инчов екран на централната конзола, подобен на този при новите модели на Volkswagen и Seat, а под него се намират няколко физически бутона, както и панела за управление на климатроника. Интересни също са и отворите за въздух от двете страни на таблото, както и елементи боядисани в оранжево, които най-вероятно ще предлагат богато разнообразие от цветове. Премиерата на Kushaq е насрочена за 18 март, а тогава ще ви дадем повече информация и повече снимки на новото SUV на Skoda.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.

Свързани новини

  • Вижте серийната Skoda Kushaq

    Месец преди премиерата на серийния кросоувър Skoda Kushaq, насрочена за 18 март, чешкият автомобилен производител публикува две нови изображения на мо ...
    18.02.2021
    10 440
    22