Отидете към основна версия

3 804 17

Hyundai показа най-мощната Kona

  • hyundai-
  • kona-
  • kona n

Hyundai Kona N направи дебют в предпремиерни снимки

Снимки: Hyundai

Hyundai обнови Kona за моделната 2021 година, а ето че днес от компанията показаха част от дизайна на най-мощната версия на модела. Kona N ще се предлага на пазара от 2022 година, а по-всичко личи, че колата е готова и ще видим официален дебют в следващите седмици.

Разликите със стандартния модел можем да видим в решетката и предната броня, които имат за цел да придадат по-агресивен вид на кросоувъра, а червени акценти можем да открием в долната част на праговете и двете брони.

Задницата се отличава с нов дифузьор, както и със спойлер над стъклото с вграден триъгълен стоп в средата. Впечатление правят и накрайниците на ауспусите, които са два на брой, но са с доста голям диаметър.

Моделът получава и джанти със специален дизайн и по-голям размер, а по-големи спирачки и променено окачване също ще бъдат част от промените спрямо стандартната Kona.

За сега знаем, че под капака ще открием 2.0-литров бензинов мотор, който трябва да генерира около 280 конски сили и 350 нютон метра, а скоростната кутия ще е автоматична с 8 предавки и двоен съединител. Както споменахме и по-рано, очакваме официална премиера в следващите седмици, както и повече информация за спортния кросоувър.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.

Свързани новини