Отидете към основна версия

7 395 9

Най-луксозният снегорин - Maybach GLS на рапъра Дрейк

  • mercedes-maybach-
  • gls-
  • снегорин

Какво се случва когато имаш много пари и интересни идеи

Снмики: YouTube/Instagram

Канадският музикант Дрейк (Drake) е добре познат, както със своите песни, така и със своя афинитет към луксозни автомобили. В гаража му можем да открием различни модели Rolls-Royce, Ferrari, Lamborghini, а от скоро и... снегорин на базата на Maybach GLS 600.

В последната песен на Дрейк можем да видим луксозното SUV през прозореца на което се подава той, а интересното е че в предната част на колата е монтирано гребло на снегорин. До сега сме виждали много проекти, при които различни джипове и пикапи са преправяни и са получавали различни типове гребла, но това е може би най-луксозния, а и със сигурност един от най-скъпите снегорини който някога сме виждали.

Не е ясно как точно е закрепено греблото и дали има промени по конструкцията на SUV-то, но силно се надяваме да няма такива. За преработката на GLS-а е отговорен Tony Bet, който се грижи за автомобилите на изпълнителя. Самият той се похвали с това в профила си в Instagram, а както и от там може да стане ясно, това е първия снегорин с емблемата на Maybach.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.

Свързани новини