Отидете към основна версия

21 496 15

Какво трябва да умеете, за да сте шофьор на президента на САЩ (ВИДЕО)

  • видео-
  • видео игра-
  • лимузина

Бразилски журналисти предположиха, че агентите на тайните служби трябва да могат да дрифтят назад с лимузина

Наскоро потребителите на форума Reddit споделиха новина от бразилски телевизионен канал, която е пусната през 2017 година. Тогава журналистите използват кадри от видеоигра, за да демонстрират какво трябва да може да направи шофьорът на президента на САЩ.

Телевизионният канал пусна видео от YouTube с кадри от видеоиграта, които мнозина приеха за истински. Въпреки че е трудно да се повярва какво се случва във видеото: дългата черна лимузина Cadillac XTS с висока скорост дрифти по писта, при това на заден ход.

Това видео стигна до Facebook, като една публикация твърди, че видеото е заснело тест за шофьорски умения на шофьора на президента на САЩ, който е зад волана на президентската лимузина "The Beast". Само в тази социална мрежа видеото постига повече от 6 милиона гледания.

Няколко бразилски потребители на форума отбелязат, че новинарският канал, който е заснел историята, е доста популярен, но далеч не е от най-надеждните.

Всъщност дрифт шоуто с лимузината е записано във видеоиграта Forza Motorsport 6, която беше пусната за конзолата Xbox One през 2015 година. Това видео е дори постнато на страница на уебсайта на френската информационна агенция AFP, която съдържа информация за популярни фалшификати.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 48 гласа.

Свързани новини