Отидете към основна версия

7 297 23

Сервизна акция при Mercedes поради падащи части

  • mercedes-benz-
  • glb-
  • сервизна акция

Елементи от екстериора могат да се откачат поради неправилна сглобка

Снимки: Mercedes

Автомобилните производители се стремят да произвеждат колкото се може повече автомобили дневно и поради тази причина, не е изненада, че напоследък виждаме все повече сервизни акции и то при производители, които не се славят с лошо качество на сглобка.

Такъв е и последният случай при Mercedes, който засяга произведените за Америка GLB250 и AMG GLB35. Проблем при сглобката в един от заводите на германската компания засяга над 2300 автомобила, произведени между 13 май 2019 година и 15 септември 2020 година.

При автомобилите произведени в този период се наблюдава неправилна сглобка на декоративните лайстни върху предните калници, което може да доведе до тяхното откачане и евентуален инцидент.

Друга сервизна акция за същите модели, но произведени между 14 май 2019 година и 8 октомври 2020 година се отнася за спойлера над задното стъкло при който отново се наблюдава подобна техническа грешка. В резултат на неправилно поставяне, спойлерът може да изхвърчи при движение, което със сигурност също не е най-приятното нещо, ако карате зад такъв автомобил.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.

Свързани новини