Отидете към основна версия

6 017 14

Това някога е било класическа 124-ка Coupe

  • mercedes-
  • 124-
  • coupe

Интересният тунинг екземпляр събира погледите в Украйна

Колегите ни от Carscoops се натъкнаха на много интересен екземпляр Mercedes-Benz 124 Coupe от края на миналия век. Конкретната бройка не е от някоя от лимитираните серии на AMG моделите или подобно, макар конкретния автомобил да е произведен в една единствена бройка, за добро или за лошо.

Решеният в тъмно синьо и бяло Mercedes е претърпял промени в екстериора и интериора, като не се споменава нищо за двигателя на германската машина.

В предницата промените са съсредоточени в голяма решетка с интересен дизайн и нови светлини, заместващи класическите правоъгълни фарове. Страничната линия остава непокътната, но не можем да кажем същото и за задницата.

Там виждаме кръгли отделни елементи за стоповете и мигачите, както и нова форма на задния капак в който е вграден и трети стоп. Бронята също е различна от оригиналната, а долната ѝ част напомня доста на новите AMG модели и разполага с два двойни трапецовидни накрайника на ауспусите.

Таблото и воланът са изцяло облечен в бяла кожа с контрастни шефове, а няколко букви R добавят още нотка на персонализация при конкретния екземпляр. За допълнение виждаме и CD с вадещ се екран и малки боксови ръкавици на централното огледало.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 15 гласа.

Свързани новини