Отидете към основна версия

10 875 21

Ето как ще изглежда новата Skoda Fabia отвътре

  • skoda-
  • fabia

Чехите показаха интериора на малкия хечбек

Снимка: Skoda

След като през изминалата седмица ви показахме няколко скици, които показват как ще изглежда новото поколение Skoda Fabia, то сега е време чехите да разкрият и интериора на модела, който ще дебютира на 4 май.

Очаквано промените са идентични с тези при останалите нови модели на чехите, като можем да видим доста взаимствани елементи от по-голямата Octavia. Такъв например е воланът с два лъча, който вече ще може да се поръча и при Fabia. Зад него можем да намерим и 10.2-инчов дигитален километраж.

В зависимост от оборудването централният дисплей е с големина от 6.8-инча или 9.2-инча при по-скъпите модели. Контролите за климатроника са изнесени в долната част пред скоростния лост, като съчетават малък дисплей с физически бутони. Традиционна ръчна спирачка също прави впечатление.

От Skoda обещават по-просторен интериор, благодарение на новата MQB-A0 платформа, върху която ще бъде изградено 4-тото поколение на малкия хечбек. Знаем също, че ще видим доста нови системи за сигурност и подпомагане на шофьора, като повече за тях ще разберем след по-малко от седмица, когато е официалното представяне на модела.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 15 гласа.

Свързани новини

  • Ето как ще изглежда новата Skoda Fabia

    След като по-рано днес видяхме обновеното Volkswagen Polo, а преди седмица от Seat показаха фейслифта на Seat Ibiza, то остана да видим и следващото п ...
    22.04.2021
    8 314
    13