Отидете към основна версия

11 480 13

Колко тунинг може да понесе Toyota CH-R?

  • toyota-
  • ch-r-
  • тунинг-
  • mansory

Има ли такова нещо като твърде много модификации?

Снимка: Reddit

Тунингът се развива през годините и подобно на дрехите, през различните времена можем да отбележим, че различни елементи и модификации бяха модерни. Не беше отдавна времето, когато стъкломатови брони и големи спойлери бяха върха на тунинга, макар сега да разглеждаме подобни снимки с лека насмешка.

В момента има различни тунинг студия, които предлагат различни тунинг пакети за почти всеки модел автомобил и макар някои от тях да са доста дръзки в решенията си и да не са по вкуса на всеки, все пак успяват да грабнат публиката и да имат клиенти с леко екстравагантен вкус.

В случая с тази Toyota CH-R, не знаем дали произведението е дело на местно тунинг студио в Шри Ланка или собственикът ѝ сам се е потрудил, но пък отзвука от потребители в Reddit, където е публикуван кадърът, не е най-положителният.

Започвайки от черните джанти с по две спици в цвета на колата и преминавайки през няколко от спойлерите, то със сигурност японското возило е уникално само по себе си и най-вероятно има и своите фенове, макар ние да не сме едни от тях. Можем да отличим още лепенката на резервоара, фалшивите отвори за въздух на калниците и хромираните елементи по тавана, багажника, спойлерите и стоповете.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.

Свързани новини