Отидете към основна версия

10 193 35

Toyota предлага 10 годишна гаранция за нови и употребявани автомобили

  • toyota-
  • гаранция-
  • сервиз

Това ще се случи във Великобритания, като единственото условие е колата да бъде сервизирана в официалното представителство

Снимка: Shutterstock

Един от бонусите при новите автомобили е гаранцията, която пристига заедно с тях и до някъде дава спокойствие на нейните купувачи, че дефекти които не са причинени от тях ще бъдат отстранени за сметка на съответната марка.

Toyota е една от компаниите която предлага сравнително дълъг период на гаранция, като изглежда, че от представителствата във Великобритания ще добавят дори още отгоре. Всеки нов закупен автомобил ще може да получи гаранция до 10 години и 160 хиляди километри, ако бъде сервизиран в официалните сервизи на марката.

Интересното е, че същото важи и за автомобили, които са употребявани и закупени от съответното представителство. Те също ще имат право да използват до 10 години гаранция и идентичен пробег ако бъдат сервизирани от официалните механици. Все пак когато навършат 10 години, гаранцията отпада и не може да бъде удължавана, макар колата отново да бъде поправяна в представителство на марката.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 28 гласа.

Свързани новини