Last news in Fakti

1 Юни, 2021 15:54 3 185 14

Новата Toyota Land Cruiser дебютира на 9 юни (ВИДЕО)

  • toyota-
  • land cruiser

Всъдеходът ще бъде представен онлайн

Новата Toyota Land Cruiser дебютира на 9 юни (ВИДЕО) - 1
Снимка: Youtube

Новата генерация на Toyota Land Cruiser ще бъде официално показана от японците през следващата седмица. Всъдеходът ще бъде построен на изцяло нова платформа, като за съжаление ще изгуби версията си с V8 двигател.

Очаква се моделът да е доста по-лек от предшественика си, благодарение на алуминиеви компоненти, както и да е с по-голяма дължина. Относно дизайна, вече няколко пъти видяхме различни снимки на Land Cruiser 300, които разкриват главно промени в предната и задната част.

Интериорът също е доста по-различен като е получил някои технологични новости като по-голям дисплей с ново разположение. Моделът запазва аналоговите прибори при километража, макар между тях да е вграден дисплей.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Силовак

    3 21 Отговор
    Кошница, сър...
  • 2 Царь Батюшка

    7 3 Отговор
    Язък, Баце нема вече да тества седалката, като я натиска с гъзерете по 24/7
  • 3 БатП

    12 2 Отговор
    Ах, V8-ка дизел, дето 20 смесен разход едва го оправят. Може би не е за лошо, че точно този двигател си отива, като се има предвид, че и звука му не е толкова впечатляващ, а Тойота имат доста здрав шестак за тая работа.
  • 4 сектант

    2 17 Отговор
    новата Ненужнйота Мол-ленд Камионзер

    Коментиран от #6

  • 5 Sevda TV

    8 2 Отговор
    Е, нека шефа да ходи да си я гледа, и без това от друго не разбира. Премиер - шофьор на охраната си. Няма такъв СМЕХ! Ама ученото си е учено и много е чел - цяла книга.
  • 6 Напротив

    15 2 Отговор

    До коментар #4 от "сектант":

    много е нужна.
    И не е за мола а за пустинята, за черния път, абе за там къдто паркетниците нямат работа.
    Преди да излезе на пазара разни австралийски учени и изследователи са ходели в пустинята с Ланд Ровер и пълен комплект части за ремонт.
    После излязъл Ланд Крузера и те се родили.
  • 7 тарикату

    2 15 Отговор
    паркетник, ще закъса в първата локва на село.
  • 8 Антон

    7 7 Отговор
    Спестихте че е с цвт трансмисия. Това е нелепо, за това което претендира да бъде този автомобил. За справка атв-та и подобни играчки, както и малолитражки от азиатски произход са цвт кутии. Слагат ги с една едиснтвена цел - да спестят пари. Пълна скръб.

    Коментиран от #9, #10

  • 9 авто фен

    9 9 Отговор

    До коментар #8 от "Антон":

    Хаха, ама ти си вярваш. Цял свят знае,че японците диктуват технологиите -хибриди,водородни коли, първия 8-ст.автоматик. Щом слагат CVT в Ланд Крюзер,значи е най-доброто и ефективното,каквото е всъщност. Автоматика не е толкова ефективен като разход на гориво, докато CVT е много здрав и ефективен като разход на гориво. Що го прави японеца ясно е ,че е най- доброто.
  • 10 авто фен

    11 7 Отговор

    До коментар #8 от "Антон":

    Антончо, бъди сигурен момченце от детската градина, че в най-култовия джип Тойота Ланд Крузер за 100 000 Евро не пестят от скоростна кутия, от тия неща пестят в пасата ти за 30 000 евро нов!

    Коментиран от #11, #12, #13

  • 11 Антон

    4 12 Отговор

    До коментар #10 от "авто фен":

    Мъка, ама голяма мъка. Сега отоври кой да е технически сайт и прочети за CVT трансмисиите. И после ела пак
  • 12 Антон

    7 9 Отговор

    До коментар #10 от "авто фен":

    Толкова сте комплексирани от ВАГ групата, че само за тях говорите. Става дума за неподходящата кутия в този ланмдкрузер, ти ми говориш за пасати. Не е истина как ВАГ групата е увредила душичките ви. Сега отвори чужди специализирани форуми за тойота и прочети мнението на хората за липсата на V8 и CVT кутията. После ела и пак говори за пасати.
  • 13 Хо хо хо

    0 6 Отговор

    До коментар #10 от "авто фен":

    Ей талаш Хъмви пускат електричевки джип а тия нещастници още ся на В8 при които пак не могат да бият американците и другите
    Кво приказваш за тия японски сапунерки.

    Коментиран от #14

  • 14 Пурко

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Хо хо хо":

    Пускат го ама има няма след 4-5 години! До тогава Ланд Круизера ще е продал половин милион минимум! Но Антон е абсолютно прав за скоростната кутия и осмака!